music Player goes here
[ ]
GPZ







✿ LINK 1
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

segment :u follow i, i follow u ON Thursday, 29 December 2011 AT Thursday, December 29, 2011
assalamualaikum (just for muslim) ?
hai (for anyone read this) ? (Y) 

------------------------------------------------------------------------------------------------
jom join ramai-ramai ! ;]

------------------------------------------------------------------------------------------------

haaaa, dah tengok tajuk + gambarkan (segment : u follow i, i follow u) ?
sudah sememestilah kite terlibat dalam segmen yang dianjurkan oleh AREEN (hai areen ?==') nie.

tapi tak mungkin kite akan terlibat dalam segmen ni secara langsung sebab areen tidak mengetag kepada kite (memanglah kenal pon tidak kan ?=='')

oleh itu, nak cakap terima kasih banyak-banyak kepada budak comel yang diberi nama HAZIQ NAZDMI (meh-meh folow dia ;]) yang sudi mengetag nama kite untuk join ini segmenlah (first time akak join segment camnie haziq ! hahaa~ ).

oke, sekarang mari kite tengok dua orang yang bertuah untuk kite tag :
tadaa . . . .

1) mimi
2) hafiz

(mimi, hafiz join jom !)
done !

'SELAMAT FOLOW MEMFOLOW ;]'
*erkkkk==' sorilah ! dah macam karangan pulak.

 



Labels:


0 CHEONSA